« タジンでパエリア | Main | 揚げ餅入りのみぞれ鍋 »

聖護院蕪の肉詰め

滋賀の義母から季節ごとに送られてくる野菜の中に
いつも入っている大きな蕪。

お正月のお雑煮関西バージョン(蕪とお餅のみの白味噌仕立て)で使うほか、
オット様の好物の千枚漬にもこの蕪が必須です。

今回は千枚漬にするのをサボって^^;
一個丸ごと使って一品作ってみました。

Dsc04311

生姜と山芋を加えた豚挽き肉をくりぬいた蕪につめて、
ゆっくりコトコトお出しで煮ます。
最後にお出汁にとろみをつけてかけたら出来上がり^^

とろりと煮えた蕪と、生姜のきいたひき肉がベストマッチ!
ほっこりと温かいおかずになりました。

|

« タジンでパエリア | Main | 揚げ餅入りのみぞれ鍋 »

Comments

you'rе really ɑ excellent webmaster. Ҭhe web site loading speed іs incredible. It seems that you're doіng any unmique trick. In addition, The contents aгe masterpiece. you have performed a magnificent process οn this matter!

Posted by: astuce clash of clans gemme | 2014.12.02 at 04:19

I am reаlly glad tto read tҺis blog posts ԝhich consists οf lotss of valuable data, tɦanks ffor providing thеse kinds оf data.

Posted by: clash of clans astuce | 2014.12.28 at 21:32

I think this is oone of tҺe mοst іmportant іnformation fߋr me. And i'm glad reading your article. But want to remark on sߋme ցeneral thіngs, TҺe site style is perfect, thee articles iss гeally excellent : Ɗ. Goοd job, cheers

Posted by: clash of clans astuce | 2015.02.14 at 19:14

Post a comment



(Not displayed with comment.)




TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://app.cocolog-nifty.com/t/trackback/20583/53747183

Listed below are links to weblogs that reference 聖護院蕪の肉詰め:

« タジンでパエリア | Main | 揚げ餅入りのみぞれ鍋 »