« イカとブロッコリの塩炒め | Main | のんびり朝ごはん »

牛カルビの青椒肉絲風

昨日の晩ごはんの続き^^。
ネタがないので小出しにしています~(苦笑)

シンプルに焼くにはちょっと脂分が少ないかな・・という焼肉用のカルビ肉だったので、
縦に半分に切って、ピーマンといっしょに中華風にしました。

■牛カルビの青椒肉絲風
Dsc01350_2味付けはオイスターソースベースで。

ピーマンと人参は先にごま油でさっと炒めて一旦取り出し、牛肉の両面を強火で焼き付けてから野菜を戻してさっと合わせて味をつけました。

簡単な炒め物ですが、ビールが進みます^^

  

 

|

« イカとブロッコリの塩炒め | Main | のんびり朝ごはん »

Comments

>noripi様
友人のブログなどでもたまに見かけますが気分がよくないですよねbleah
わたしもニフに通知して削除しました^^
ご連絡ありがとうございました。

Posted by: ぢゃり | 2009.10.29 at 09:55

Hey very interesting blog!

Posted by: bike race hack | 2014.11.01 at 02:14

Hey there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty quick. I'm thinking about making my own but I'm not sure where to start. Do you have any tips or suggestions? Thank you

Posted by: ask fm Hack | 2014.11.03 at 13:55

Whats up very nice blog!! Man .. Excellent .. Amazing .. I'll bookmark your web site and take the feeds additionally? I am satisfied to seek out numerous useful information right here in the publish, we'd like develop extra techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .

Posted by: Megapolis Hack | 2014.11.12 at 06:35

Post a comment



(Not displayed with comment.)




TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://app.cocolog-nifty.com/t/trackback/20583/46606044

Listed below are links to weblogs that reference 牛カルビの青椒肉絲風:

« イカとブロッコリの塩炒め | Main | のんびり朝ごはん »